Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın bapsı nedir ve ne teamüle yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini çıkarmak muhtevain kullanılan bir kapıdır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi esrarı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli kucak oluşturur.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye akort ve şayeste fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı cimriya kapanmaktadır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara yönlü şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, hariçarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) asıl amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki duman, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu menfi koşulların gayrı katlara intikalini kösteklemek veya olabilir olduğu kadar geciktirmektir.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı adına yapı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran bâtınbinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı elan buna rabıtlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde mevcut yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Binalarda belirli standartlarda mevki alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle yararlanma düzından yarar peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 koca kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta Yangın Merdiveni Kapısı koca adetsına demetlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Sertifikasız yangın bapları da makul maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir alternatif sunar.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son grado çeşitli bir skalaya sahiptir.

Report this wiki page